duminică, 22 iulie 2007

A scrie in blog e un fel de a-ti deschide sufletul, sau...

Exista posibilitatea de a transforma blogul intr-un jurnal de amintiri, cu riscul de a nu fi crezut daca amintirile sunt prea interesante.
Exista posibilitatea de a improviza, folosindu-ti imaginatia, experienta de viata acumulata, cultura generala, literatura citita si poti sa ai succes, sa fii descoperit, sa ai sustinatori, sau sa ramai anonim.
Exista alternativa de a scrie banalitati dragute, sau hazlii, sa-ti faci multi adepti, care sa te urmareasca si sa te aprecieze, sa colaboreze, astfel incat, transformand blogul in chat sa te faca sa te simti bine.
Exista alternativa de a fi negativist si de a critica si respinge pe toata lumea, in conditiile in care ai un blog privat, unde se patrunde numai cu parola?!?!
Exista alternativa de a scrie pasional, vulgar, oribil de citit pentru cei ce cunosc limba romana, dar cu conditia sa folosesti o locatie multinationala.
In rest exista o multime de bloguri cu diverse continuturi, unele strict profesionale, altele de informare, altele comerciale, altele de marketing, etc.

4 comentarii:

Mesteru' spunea...

Salut, am un blog in care incerc sa impartasesc din experienta mea in constructii.

greenfield spunea...

Am retinut ideea, am intrat in blog,
multumesc de vizita.

zuzeta spunea...

a scrie in blog inseamna a deschide o poarta. catre ce, catre cine si in ce fel o faci depinde de structura ta interioara si de ce ai de transmis, indiferent sub ce forma. pentru mine este un fel de jurnal personal public, o forma de exteriorizare a spiritului si de comunicare cu aceia care primesc mesajul. care "functioneaza" pe lungimi de unda apropiate mie. dar si cu cei care ma bruiaza. de fapt e o experienta.

greenfield spunea...

Recunosc, este o experienta inedita si pentru mine, eu sunt mai activa pe weblog, acolo mi-am stabilit cartierul general, iar pe-aici vin in vizita. Am descoperit multe bloguri care merita citite, am inceput sa selectez pentru a-mi pastra bucuria si buna impresie.

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.