vineri, 9 noiembrie 2007

M-am suparat pe mine, mai intai

M-am suparat ca am crezut in valori reale, acolo unde de fapt sunt nisipuri miscatoare.
Imi pare rau ca am crezut cu naivitate in ceva ce nu exista. Mi-am irosit eforturile in jocul unora de-a ceva ce s-a dovedit a fi un fake. Imi pare rau.

6 comentarii:

Aky spunea...

Sa nu-ti para rau, Camp Verde :). Naivii sunt o specie de oameni plini de vanatai, zgarieturi si cucuie, prazi usoare pentru tristete. Dar nu trebuie. Cand crezi in ceva, chiar daca c(in)eva-ul dezamageste si se dovedeste gaunos, ramane reala puterea Naivului de a crede, de a respecta si valora, mutatis mutandis puterea de a iubi. Toate se contorizeaza candva, undeva. A privi oamenii cu incredere si bunavointa, asumandu-ti riscul umanitatii lor (in sensul, din pacate atat de des, al micimii) e o bila alba pentru Naiv, indiferent cum evolueaza lucrurile.

Ti-i recomand ca panaceu pe doi clasici mult dragi mie, Plesu cu "Despre Ingeri" si Paleologu, "Breviar pentru pastrarea clipelor" - in special ultima pagina :).

Seara faina.

meplusmyself spunea...

@greenfield
Important este ca tu sa crezi in tine. In primul rand pentru tine faci ceea ce faci. Ei vor fi cei pagubiti :)

meplusmyself spunea...

ps:buna recomandarea lui Aky, "Despre ingeri" !

greenfield spunea...

aky, vorbele tale sunt binevenite, ieri am avut o zi destul de confuza.Recunosc ca toata viata am investit in oameni, cu riscul de a constata ca acestia de multe ori te dezamagesc. Iti multumesc pentru recomandari, nu am citit cele doua carti, pana acum.

greenfield spunea...

meplusmyself, iti multumesc pentru incurajari, imi dau seama ca e important sa stii ca ai sustinerea celor din jurul tau in momente delicate. Am retinut recomandarile voastre "Despre ingeri"

Aky spunea...

Greenfield, nu uita ce nume ti-ai ales :). Campul e Verde pentru ca se regenereaza, si rezista pentru ca are multe radacini.

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.