miercuri, 6 februarie 2008

Despre WeBlog.ro

De vreo doua saptamani aceasta platforma .ro este atacata in mod sistematic de fosti detinatori de bloguri care nu-si gasesc linistea pe alte platforme.com.
La inceput, am crezut ca este doar o joaca de copii, dar de la o zi la alta, jocul lor devine din ce in ce mai insistent si mai violent, prietenii virtuali care mai detin bloguri la WeBlog au iesit din umbra, iar distractia are un scop foarte precis: denigrarea blogurilor existente pe WeBlog si determinarea posesorilor de bloguri sa paraseasca aceasta platforma. Este un fel de razbunare pe Adminii WeBlog, care la un moment dat i-au cenzurat, sau le-au inchis blogurile din motive legate de nerespectarea regulamentului intern. Ce e de facut in aceasta situatie, nu stiu exact, dar daca vreti sa vedeti detalii, accesati http://www.campulverde.weblog.ro, replica lor la blogul http://greenfield.weblog.ro , sau vizitati blogul: http://eventivu.wordpress.com unde veti gasi detalii picante. Scopul meu nu este de a le face trafic acestor bloguri, ci de a prezenta o situatie de fapt.
Acesti internauti se folosesc de soft-uri care pot transmite mesaje de la orice adresa vor ei, pot redirectiona blogurile lor catre orice blog existent, fara acordul posesorului de blog si multe altele.

Niciun comentariu:

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.