joi, 7 februarie 2008

Teatrul din blog a fost ales

Aseara de pe blogul Rusoaicei am aflat ceea ce ma interesa; Abjectu de WeBlog.ro si Ozanessme de Blogspot.com au fost alesi pentru teatrul din blog.
Antonio Eram a mediat evenimentul pe blogul sau, mentionand si ziarele care au scris despre aceasta.
Abjectu, e abject in termeni, uneori, dar scrie foarte bine: e descriptiv, e analitic, e inventiv, dar mai ales are un umor tonic, in cavalcade, cand incepe sa analizeze un personaj ai senzatia ca nu mai termina niciodata, te sufoci de ras. Povestea celebrelor tampoane parfumate, care face obiectul alegerii juriului, merita citita, e aici, la indemana oricui.
Ozanessme, este de o puritate absoluta, pe blogul ei e liniste, o aroma mentolata pluteste in aer, scrie calm si frumos. Despre ea n-am mai auzit pana ieri, neregasind-o prin blogroll-uri pe nicaieri, n-am fost niciodata acolo. Nu are cititori multi, sau poate nu-i accepta pe toti. Scria acolo ceva ce mi-a placut: inainte sa intri pe blogul meu sa-ti dai bocancii jos, sa te descalti, cu alte cuvinte sa-ti lasi rautatile la intrare.
Le transmit felicitari celor doi bloggari-alesi in competitie si le doresc succes.

2 comentarii:

elfA oZAness spunea...

as fi vrut sa multumesc intr-un mod special pt randurile astea...ca sa arat exact ce m-au facut sa simt. evident ca nu reusesc sa ies inca din "emotii"...asa ca sper ca traditionalul "multumesc"..sa fie umplut cu macar 1% din senzatia care mi-a dat-o. multumesc. din suflet...

greenfield spunea...

Draga elfa ozaness, de-abia acum am vazut comentariul tau, promit ca am sa te vizitez mai des. Mi-a facut mare placere sa te citesc si ma bucur mult pentru tine. L-am citit si pe Abjectu, o stiu si pe Janie, am un blog si pe WeBlog.
Nu ai de ce sa-mi multumesti, mi-a facut placere sa scriu despre voi. Sper sa castigati concursul.
Succes.

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.