sâmbătă, 8 martie 2008

My perfect day, parca asa se poate spune

La prima ora, am cotrobait prin dulapuri, am ravasit totul: cu ce ne imbracam, cu ce ne incaltam, ce accesorii merg, dar mai ales cu ce ne parfumam.
Cu muzica tunata, cu Alex cantand frumos despre iubita lui, am plecat la mall. Soarele de 8 Martie, azi a stat pe cer toata ziua. Parcarea full. Am parcat pana la urma langa politie, nu ne plac parcarile suspendate. House of Art, Tina R si altele, Yves Rocher, am cautat aroma de magnolie, nu se mai fabrica, arome de liliac, bujori, jasmin, chiar aroma de caprifoi, dar nu e ceea ce mi-ar placea mie. Pana la urma mi-am gasit Charlie in Gima. Ne-am plimbat, am mancat sus la etaj, am mers acasa, ne-am schimbat si pe urma s-a facut mobilizarea pentru gratar. Am mai aranjat putin gradina, fiecare a facut cate ceva util, am pregatit gratarul si pe urma ne-am delectat cu diverse in atmosfera generala de cine rade de cine si-apoi iar la strans masa.
Am reusit sa calc, bineinteles in gratarul scos pentru vopsit, desi stiam de el, dar uitasem, cand am sunat si ei erau la poarta. Am cazut cu picioarele perfect, parca cineva m-a tinut de umeri sa cad frumos...A fost o zi frumoasa, de neuitat.

Niciun comentariu:

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.