marți, 22 aprilie 2008

Dobro are o problema cu cainii

Pana acum ceva timp consideram ca baiatul acesta care face emisiunea de dimineata la Radio Guerilla cu Vlad Craioveanu este un baiat normal, simpatic, cultivat. De ceva timp insa, de cand a facut test drive pe Audio, impreuna cu ceilalti bloggari celebri, constat ca a cam luat-o razna. Nu mai spun de faptul ca este flegmatic si obraznic cu toata lumea la telefon, dar el se crede putin buricul pamantului si incita la violenta impotriva cainilor gratuit. Daca are motocicleta nu-stiu-de-care si nu-l plac cainii din parcare, ar trebui toti omorati, cam acesta-i mesajul lui Dobro de ceva timp incoace.
Azi-dimineata, in extaz dupa un weekend in Creta, cu bauturi din barul hotelului free of charge, din belsug, dupa aventuri pe plaja cu un usor iz libertino-gay-insinuant, in dialog cu d-l Orban o tot tinea pe a lui apropo de cainii comunitari.
D-l Orban isi sustinea punctul de vedere ca isi convinge prietenii, cunostintele sa adopte caini, iar Dobro nu si nu, ca precis nu mai adopta nimeni caini, ca ar trebui gasite solutii extreme.
N-am intrat pana acum niciodata pe blogul lui Dobro, dar urmeaza sa intru sa-i transmit punctul meu de vedere: daca sunt oameni care vor sa ajute niste vietati neajutorate, s-o faca. Asa cum altii se gandesc sa ajute copiii, batranii napastuiti, oamenii fara adapost, nu e nimic rau in asta, ba dimpotriva, se spune sa imparti o zecime din ceea ce ai.
In saptamana dinaintea Pastelui e bine sa gandesti frumos si sa faci bine, iar daca nu-ti plac cainii comunitari, fa ceva sa ajuti la rezolvarea civilizata a problemei lor, caci daca instigi la violenta impotriva animalelor ai sa cazi in dizgratia multora, eu deja am ales.

Niciun comentariu:

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.