joi, 15 mai 2008

Societatea civila din blogosfera in lupta impotriva violentei in scoli.

Ieri, Inah a publicat acest post:
concluzii. concluzii
Publicata de Inah
E bine sa-l cititi, e un fel de rezumat a ceea ce se intampla ca reactie a demersurilor noastre de a lupta impotriva violentei din scoli.

La atata inversunare din partea unora raspundem cu constatari:
Concluzia e simpla: labilitatea si lasitatea si-au gasit locul aici in blogosfara. Aici se poate manifesta fara limite, ascunsa sub nick-uri diverse, sau sub o notorietate indoielnica.
Dupa cum ati vazut, sustinatorii continua sa ni se alature, aici, pe wordpress si pe blogspot.
In ultimele zile ni s-au alaturat evergreen, 9vieti, deepsearch, smallwonders pe blogspot, Sibilla, ni s-a alaturat din primele zile, Gabi pe wordpress tocmai mi-a scris aseara. Sunt multi bloggari de suflet care ne vor sustine, altii ne vor balacari, ca asa sunt ei egoisti si egocentrici. Numai ei si ego-ul lor.
Important este sa nu ne lasam intimidati! Daca blogosfera suporta atatea ineptii din partea unora, eu cred ca ne suporta si pe noi, cu un scop nobil: sa luptam impotriva violentei, a criminalitatii juvenile, a inmultirii numarului de suiciduri in randul tinerilor, caci toate acestea sunt legate intre ele. Un copil agresat si hartuit recurge la solutii extreme, este foarte simplu. Neavand cum sa se apere, cu cine sa discute el va recurge la droguri, la fuga de-acasa sau la suicid. Daca va pasa, fiti alaturi de noi, daca nu va pasa, lasati-ne sa facem cum credem ca e mai bine!

Niciun comentariu:

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.