joi, 12 iunie 2008

Am iubit constant

Am iubit constant, adica la foc mic. N-am fost niciodata foarte expansiva, mai degraba, pansiva. Nu m-am aruncat in bratele barbatilor niciodata, mai degraba am fost vanata, curtata, hartuita. Asa a fost sa fie. Exista undeva, pentru fiecare, ceva scris. Doua destine nu se aseamana niciodata intre ele. Mi s-a reprosat de multe ori faptul ca nu-mi exteriorizez sentimentele. Nu pot s-o fac, n-am putut s-o fac niciodata, dar am emanat intotdeauna iubire, asa in felul meu, linistit si moderat. Iubire adevarata si solida, care nu se corodeaza in timp, care nu cocleste, care nu se imbacseste, care nu se transforma in minciuna si tradare. Cei apropiati mie stiu foarte bine lucrul asta pentru ca ei simt. Nu am cerut niciodata lucruri extraordinare de la viata. M-am multumit intotdeauna cu ce-a fost si am muncit mult ca sa ne fie bine.

2 comentarii:

pescarusul argintiu spunea...

Felicitari pentru viata frumoasa pe care ai stiut sa ti-o construiesti prin munca si stradanie neintrerupta, pentru iubirea constanta pe care ai daruit-o generos fiintelor dragi din jurul tau si pentru omul echilibrat, firesc, natural si de caracter care esti ! :)
Iti doresc sa punctezi cat mai multe izbanzi si impliniri pe harta vietii tale, mana in mana cu dragostea curata, statornica si adevarata !

greenfield spunea...

@pescarusul argintiu, iti multumesc mult. Recunosc, am avut un acces de sinceritate, dar e adevarul gol-golut.

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.