sâmbătă, 28 iunie 2008

A doua seara la Bulandra-Izvor

BULANDRA UNDERGROUND
BLOG THE THEATRE
Prezinta :
BUY ME WITH A COFFEE
După textele Analiza de Andreea Dora Musetescu, blog Ozanessme; Mata de Mihai Alexandru Lazar, blog Kaizer Gogu , Pauza s-a terminat de Ioana Carina Gheorghe, blog Janie
Regie Ana Margineanu
Coregrafie Andreea Duţă
DISTRIBUTIA
Elfa - Katia Pascariu
Kaizer Gogu - Laurentiu Banescu
Janie - Cristina Marchisano
BUY ME WITH A COFFEE
Cum ar fi daca de data asta tu ai fi super eroul? Si daca ai putea să controlezi spatiul si timpul? Sa fii protagonistul? Poate un poet star rock? O zeita punk? O printesa razboinica? Un erou social al standup comedy-ului?

In seara asta trei oameni obisnuiti au sansa să fie eroii lor preferati in fata publicului. Lupta a inceput, armele sunt povestile lor iar miza e un mod diferit de a vedea viata în cenusiul Bucurestiului.

Informatii despre proiect pe www.blogtheatre.net

Sala mi s-a parut mai plina ca aseara, poate pentru ca am ajuns mai devreme si am vazut cum s-a umplut.
De fapt, sub titlul generic Buy me with a coffee because I am very cheap, s-au jucat trei piese: prima avand la baza blogul lui Gogu Kaiser, iar celelalte doua plecand de la posturile lui Janie de la WeBlog si a Elfei de pe Blogspot; de fapt cele trei personaje, fiecare cu problemele sale se intalnesc in toate cele trei piese.

Gogu Kaiser este personajul tipic masculin care realizeaza ca Valentine's day nu se poate petrece dupa o cearta cu consoarta, decat in mall, unde ea, veverita este la shopping cu cardul lui, iar el, masculul, este obligat sa o astepte intr-o cafetarie din zona, unde o asteapta de obicei, unde sunt si alte veverite, la fel de nostime.

Celelalte veverite sunt personajele principale si in piesele lui Janie si a Elfei; fetele din ziua de azi cu problemele lor existentiale, cu relatiile cu parintii, care de fapt nu prea exista, cu baietii, cu barurile, cu dansul, cu lenjeria, cu plictiseala obisnuita si cu mult talking si inevitabilul shopping.

Cam asa a aratat spectacolul din seara aceasta, care a fost spontan, de actualitate si a starnit hohote de ras in sala.

2 comentarii:

pescarusul argintiu spunea...

Tocmai iti adresam o intrebare despre distribuitia acestor piese de blog premiate, acum cateva minute :)
Si sa mai spuna cineva ca nu se poate empatiza puternic si ca fenomenul telepatic este legat doar de jocul intamplarii ;)
Felicitari draga Forevergreen, pentru consecventa cu care ai reusit sa fii atat de aproape de scena Bulandrei ! :)

greenfield spunea...

Draga Pescarusule, am scris despre ce-am vazut si mi-au mai crescut dusmanii pe WeBlog. Frustratii astia nu suporta cultura. Sunt niste retardati cu blog.
Ma bucur mult cand vad ca intereseaza ce scriu si ma necajesc atunci cand ma izbesc de opacitate.

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.