marți, 8 iulie 2008

Andreea Marin a adoptat o fetita din Africa

"Zana surprizelor" a fost anuntata ca i s-a aprobat cererea de adoptie de la distanta, pentru o fetita de noua ani din Niger
Vedeta a primit vestea in dimineata de 7 iulie, de la Londra, dupa saptamani de asteptare. Este o adoptie la distanta, Andreea Marin angajandu-se sa-i poarte de grija copilului pana cind acesta va implini 18 ani, dupa cum relateaza Cotidianul.

Intr-o editie mai veche a emisiunii Happy Hour, Andreea Marin isi manifesta intentia de a adopta un copil din Africa.

"Am inceput ziua cu un mesaj pe mailul personal pe care l-am primit din Anglia si care suna minunat: “Aveti o fetita de 9 ani in inima Africii!”. N-am crezut ca voi avea o emotie atat de puternica si ca voi simti, dupa saptamani bune de asteptare, ca e una dintre cele mai mari impliniri sufletesti: o adoptie la distanta inseamna sa ai sansa de a avea grija de un copil dintr-un alt colt al lumii, protejandu-l financiar si moral pana cand implineste 18 ani, in limita pe care ti-o doresti. Exista posibilitatea sa faci si o donatie lunara relativ mica, dar daca ai posibilitatea de a ajuta nu doar copilul, ci si comunitatea in care traieste e, fireste, cu atat mai bine." scrie Andreea Marin intr-o postare pe blogul personal.

Sursa : 9 AM

Gestul este foarte frumos si laudabil. Acum multa lume va comenta de ce din Africa si nu din Romania? In cadrul Unicef, nu exista granite, acesta ar fi raspunsul.

2 comentarii:

pescarusul argintiu spunea...

Sa fie intr-un ceas bun aceasta emotionanta adoptie si plina de raspunderi !
Este o fapta mare, demna pentru un suflet mare si generos.
Din acest moment surasul Andreei va fi mult mai bogat in semnificatii pentru aceia care vor sa-l decodifice :)
Forevergreen, iti multumesc pentru postare, e o stire ce merita consemnata si servita ca model altor semeni de-ai nostri cu posibilitati materiale apreciabile, dar obligatoriu cu inima caritabila si frica de Dumnezeu.

greenfield spunea...

Pescarusule, multa lume s-ar putea sa aiba alte pareri, dar mie mi se pare o fapta demna de a fi povestita.

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.