marți, 22 iulie 2008

Deviza zilei

Sa distrugem tot ceea ce merita, orice initiativa frumoasa trebuie intoarsa pe toate partile pana la desfiintare. Aici e cheia succesului si a notorietatii. Asa cred unii ca trebuie procedat.

8 comentarii:

pescarusul argintiu spunea...

Da, destul de controversata acesta deviza a zilei, care ar putea incuraja non-valorile si mersul binelui insusi.
Probabil ca tot mai multi semeni de-ai nostri care-si zic "oameni" o pun in aplicare in mod consecvent, nu doar intr-o zi anume, ca mod de viata, negandindu-se ca roata vietii se poate intoarce impotriva lor.
Eu am gasit undeva un citat al zilei care este intresant de parcurs: "Curajul nu este doar o alta virtute, ci forma pe care o adopta virtutile ajunse la limita incercarilor".
Iti doresc sa ai o zi bogata in impliniri si plina de momente frumoase ! :)

starsgates spunea...

Important e să-i ignori. Nu-ţi face sânge rău. Totuşi există şi lucruri bune care merită spuse.:)

greenfield spunea...

@Pescarusule argintiu, descopar la oameni o incarcatura atat de mare de falsitate si de opacitate. Sunt unii atat de incrancenati sa reuseasca, incat cred ca si-ar vinde aproapele sa-si atinga scopul. Si eu care-i credeam oameni cu ceva timp in urma...

greenfield spunea...

@Stargates, am momente cand hartuiala asta permanenta ma oboseste. Ignor tot timpul, dar uneori nu mai suport.
Tot timpul am incercat sa amintesc de lucruri bune si frumoase; de aici am fost judecata cel mai tare, ca de ce le spun?

starsgates spunea...

Le spui ptr. că eşti o persoană care gândeşte pozitiv şi atragi fapte pozitive.:)

greenfield spunea...

Daca ar fi dupa unii n-as avea voie sa ma bucur de nimic, cred ca astia au mari probleme existentiale, dar nu recunosc, dau vina pe altii:D

Strumful spunea...

Hei, esti in Romania, si nu, nu e deviza zilei, e deviza infipta in capul multora pentru totdeauna!Dara era pentru o zi, era bine!

greenfield spunea...

@strumful, pe zi ce trece, mai invat cate ceva despre felul de a fi al oamenilor; la bine nu s-ar alia, dar la rau si la jocuri puerile sunt primii. Acum nu stiu daca numai romanii, sau in general...

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.