marți, 8 iulie 2008

Profesiune de credinta.

Niciodata nu mi-au placut oamenii care se vara incaltati in sufletul tau, care vor sa stie totul, care vor sa te domine. Si daca nu te lasi dominat te ameninta, te santajeaza, incearca sa te determine sa faci ca ei.
Sunt obisnuita sa muncesc mult, cu daruire, fara limite de timp, fara limite de energie, dar intotdeauna mi-a placut sa iau decizii in ceea ce ma priveste. Aveam un director care spunea despre mine ca tac si fac. Aveam colegi care-mi spuneau ca ma iubesc directorii. Dar stiti de ce ma "iubeau"? Pentru ca eram ascultatoare si faceam tot ce mi se cerea, chiar mai mult de-atat.

2 comentarii:

pescarusul argintiu spunea...

Draga Forevergreen, iar daca pe langa toate aceste lucruri minunate care te caracterizeaza, faci si cu multa pasiune si dedicare ceea ce faci, inseamna ca pleiada de manageri, colaboratori si colegi alaturi de care lucrezi, se simt oameni norocosi si iti apreciaza corect valoarea, punandu-te la adapost de dezamagiri profesionale.
Felicitari pentru ca reusesti sa fii propriul tau stapan ! :)

greenfield spunea...

Pescarusule argintiu, iti dai seama prin cate filtre am trecut sa ajung la aceasta performanta:)
Interesant este ca la vremea cand eram "folosita", sa zic asa, realizam mai putin, eu faceam totul cu daruire, din inertie...

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.