miercuri, 2 iulie 2008

Un caz nefericit care are nevoie de ajutorul nostru:

Florin a fost la un pas de a muri pe patul de spital
de Mihai Radic | 2 iulie 2008 www.hunedoreanul.ro
OPTIMISM. Florin vrea cu orice preţ să trăiască, chiar dacă şi-a petrecut mult timp din viaţă prin spitale
Are nevoie de ajutorul nostru
Tânărul a plecat spre clinica salvatoare singur şi cu 3.000 de euro în buzunar, bani pe care i-a adunat cu greu. Pentru că va rămâne în spital mai mult decât a fost planificat şi va urma un tratament costisitor, Florin mai are nevoie de 5.000 de euro până săptămâna viitoare. Cei care doresc să salveze o viaţă o pot face donând o sumă, oricât de mică, în contul deschis pe numele hunedoreanului la Raiffeisen Bank: RO 86 RZBR 0000 0600 1045 7579.
Sora lui Florin speră ca oamenii să se gândească la suferinţa fratelui ei. "Prima dată, abia s-au strâns banii necesari. M-au mai ajutat prietenii, câteva cunoştinţe şi vecinii. Tuturor, Florin le mulţumeşte pentru că i-au acordat o şansă la viaţă, dar mai ales Ancăi Rahoiu şi mamei acesteia şi lui Iosif Crişan, fără de care nu s-ar fi putut face mare lucru", a mai spus Corina Ierulescu.
După faptă şi răsplată
Florin nu şi-a pierdut optimismul de care a dat dovadă mereu, chiar dacă medicii din Germania i-au mai descoperit o valvă a inimii afectată de boală. El este hotărât să se întoarcă acasă sănătos şi promite că, atunci când se va întâmpla acest lucru, îşi va cheltui întreaga pensie de boală, de 400 de lei, cinstindu-i pe cei care l-au ajutat.------------------------------
30
de ani va împlini Florin Ierulescu pe 10 iulie, zi pe care şi-o va petrece în spital

Niciun comentariu:

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.