duminică, 28 septembrie 2008

BaniPePost te plateste sa scrii, sau scrie si vei fi platit

Mi-am amintit ca mi-am propus sa ma inscriu cu un articol scris pe acest blog la BaniPePost. Ar trebui sa explic aici in linii mari despre ce este vorba, dar cred ca in titlu am scris deja esentialul, asa ca nu-mi ramane altceva de facut decat sa precizez ca in Romania multi bloggari isi doresc sa castige bani din bloggarit, unii o recunosc pe fata, altii considera ca nu este demn sa o faca. Acum ce intelege fiecare de aici e problema lui, dar nu mi se pare corect sa-i blamezi pe cei care accepta bannere sau altfel de insertii publicitare pe bloguri, asa cum nu ai dreptul sa-i judeci pe altii pentru deciziile luate. La noi s-a impamantenit obiceiul de a critica pe oricine nu-ti place, uneori nu-mi vine sa-mi cred urechilor cand la radio vreun baietandru care se crede mare DJ il critica pe Presedintele tarii.
Deoarece vorbim aici despre publicitate, pot sa adaug ca uneori publicitatea negativa are efecte mai mari decat cea pozitiva, asa ca poate de aceea nu zice nimeni nimic.

2 comentarii:

pescarusul argintiu spunea...

Te intreb doar atat: ce ecouri a avut gestul tau de a te inscrie si de a participa la actiunea de pe blogul cu pricina ? S-a soldat cu ceva urmari sau are sanse macar sa se intample ceva palbabil in sensul dorit ?
Oricum este un domeniu de pionierat, iar tie iti place sa-ti asumi noi raspunderi si sa deschizi drumuri noi, pentru cei ce vin din urma :)
O saptamana plina de realizari dorite si vise implinite !

greenfield spunea...

Deocamdata am trimis contractul prin posta si am inscris blogurile. Urmeaza sa vad ce se intampla, recunosc am cam tras de timp...
O saptamana buna si tie, numai bine cu gradinita:)

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.