vineri, 5 septembrie 2008

La Makryammos beach in Insula Thassos

Aici e un fel de circuit inchis, multi turisti care vin cu autocarul nu mai merg jos in oras. Aici sunt bungalouri, aici mananca, aici se duc la plaja, se distreaza.
Cei care sunt cu masina sau cu motorbyke se plimba de colo-colo.
Azi ne-am intalnit cu mai multe perechi pe drum si ne-am salutat.
Aici nu exista fructe si legume, copiii mananca si beau numai tampenii.
Ieri un grup de nemtotei-copii serveau cocktailuri de la bar, ma intreb oare erau toate cu alcool? Fiecare vede lucrurile in felul lui.

Noi ne luam zilnic fructe si legume, ar fi si pacat. Rosiile grecesti sunt mari si bune. Pepenele rosu a fost delicios, iar strugurii lor "stafiglia", din care se fac stafide sunt foarte dulci si nu au samburi.

Dimineata la malul marii un fenomen ciudat: din cauza ca s-a facut foarte cald, marea s-a linistit, la mal sunt aduse multe alge destul de lemnoase, iar apa si plaja e plina de albine din padure. Multe agonizeaza pe plaja. Noi am salvat din apa cateva, dar cand am vazut ca sunt violente si ataca oamenii ne-am revizuit atitudinea. Un roman a calcat pe-o albina si a fost intepat. I-am sugerat sa-si scoata acul din picior si a fost foarte incantat de cunostinta. Albinele devin agitate si periculoase cu atatea mirosuri dulci de la cremele de plaja, parca intra in sevraj, de-abia mai scapi de ele.

Niciun comentariu:

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.