sâmbătă, 25 octombrie 2008

MaiMultVerde.ro

MaiMultVerde pentru că...


MaiMultVerde pentru că ne dorim să putem lăsa moştenire copiilor noştri cele patru anotimpuri, apă potabilă şi aer curat, nu un cont în bancă şi un apartament cu patru camere.

MaiMultVerde pentru că ne-am înghesuit pe planeta asta ca într-un tren de navetişti la ora de vârf, am găurit scaunele, am smuls plăcuţele cu reguli de conduită, am lăsat în urmă ziare, PET-uri şi resturi de parizer, şi am plecat cu becurile acasă.MaiMultVerde pentru că noi credem că grija pentru oameni şi pentru natură ar trebui să devină o prioritate pe agenda fiecăruia dintre noi.MaiMultVerde pentru că vom planta o pădure de proiecte şi o vom stropi regulat cu promovarea unei atitudini responsabile a fiecăruia dintre noi.


MaiMultVerde pentru că vom oxigena aerul dintre oameni, companii şi autorităţi, astfel încât comunicarea dintre ei să se facă fără poluare şi fiecare să se poată implica, după puterile sale, în rezolvarea problemelor de mediu.Noi, organizaţia de mediu MaiMultVerde, ne propunem să facem acţiuni cu poveste, deznodământ şi tâlc. Vom însoţi acţiunile noastre de ample campanii de comunicare pentru a transmite obsesiv acelaşi mesaj: stă în puterea fiecăruia dintre noi să facă ceva înainte de a fi prea târziu.Nu ne propunem ţinte imposibile, ci paşi umani pentru rezolvarea unor probleme de care depinde viitorul nostru, al tuturor.Înscrie-te acum pe cea mai mare platformă de voluntari de mediu din România. Află mai multe de aici.

Niciun comentariu:

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.