miercuri, 26 noiembrie 2008

Duminica 30 Noiembrie 2008, eu voi merge sa votez

Ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa faceti. Trebuie sa alegem din ceea ce exista pe liste. Daca nu o facem noi, o vor face altii si ne suparam.
Am sa pun aici un site unde puteti introduce adresa voastra si aflati candidatii propusi pentru alegeri.
http://www.ziare.com/alegeri-parlamentare-2008
Va doresc alegeri inspirate!

6 comentarii:

pescarusul argintiu spunea...

Cred ca ai dreptate, in ceea ce spui.
Ar trebui cat mai multi dintre noi sa gandim astfel.
Iar link-ul e binevenit!

greenfield spunea...

E foarte binevenit link-ul, aseara l-am descoperit.

varanus spunea...

E ca la poker. Nu ştiu cartea care vine, adică nu cunosc nici un candidat. Risc, de-aia sunt în joc. Să joc. Dar am să pun ştampila pe cei mai tineri. Îi preţuiesc pentru curajul pe care l-au avut să candideze împotriva brontozaurilor care au sclerozat ţara asta. Or şti ei cum trebuie să-mi mulţumească.

Mihaela Chelaru spunea...

ce pot sa-ti zic, nimeni nu este obligat sa mearga la vot, asa cum mai spuneam, noi suntem doar niste confirmari precum ca altii vor avea mai mult bani si ne vor spulbera, noua, cele mai interesante vise legate de tara asta.

greenfield spunea...

@Varanus, nici eu nu mi-am facut nici un plan premeditat, voi avea la dispozitie o zi intreaga sa ma hotarasc. Important e sa voteze lumea, absenteismul nu ne ajuta in nici un fel.

greenfield spunea...

Draga Mihaela, daca ni s-ar lua dreptul de a vota, am fi foarte afectati. Asa, macar ne incercam norocul, ca la pasente, sau la poker, cum zice Varanus:)

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.