sâmbătă, 1 noiembrie 2008

Interviu cu Parintele Teofil Paraian pe Tamada.ro

Pe tamada.ro a aparut prima parte a unui interviu cu Parintele Teofil Paraian, despre bucurie. Cu ocazia interviului libraria tamada.ro a lansat si un pachet de 3 carti la pret promotional, detalii aici tamada.ro: - Teofil Paraian: Cale spre bunatate - Savatie Bastovoi: Ortodoxia pentru postmodernisti - Teofil Paraian: Fereste-te de rau si fa bine(contine CD audio MP3)

"Cand eram elev de liceu la Timișoara, de pe la 15-16 ani pană la 19 ani, cand mergeam la școală dimineața ziceam rugăciunea așa cum m-a invățat Părintele Arsenie și cateodată aveam o așa de mare bucurie incat credeam că nici n-aș putea suporta mai mult. Mă gandeam că gata-gata s-ar putea intampla să mor de bucurie."

Părintele Teofil Părăian este unul dintre cei mai căutați și mai citiți duhovnici din Romania. Nevăzător fiind, a scris 35 de cărți, are 79 de ani și este preferatul studenților. Este retras la mănăstire dar a conferențiat in peste 100 de orașe, vorbind despre Dumnezeu. Intotdeauna işi aminteşte să recite o poezie. Insă cea mai surprinzătoare trăsătură a părintelui Teofil Părăian este capacitatea de a-și impărtăși ființa senină și bucuroasă tuturor celor pe care ii intalnește.

Niciun comentariu:

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.