joi, 20 noiembrie 2008

Manichiuriste si stripteuse experte in credite subprime

Detalii de pe Wall Street
Nimic nu ne mai mira, au inceput sa apara istorii de culise din epopeea creditelor imobiliare din SUA. Si la noi se intampla la fel. Credeti ca cei care te sufoca insistent cu oferta de credite avantajoase sunt si experti?
Nici in banci nu lucreaza oameni cu pregatire in domeniu: o fosta casiera aplicase cu CV-ul pentru un post de ofiter de credite intr-o banca si solicita un salariu de mii de euro. Si nu e singura. Cunosc persoane care faceau cafele la inceputul anilor ‘90 si pe urma au devenit mari experti. Unii s-au mai scolit intre timp, altii insa, nu.
Dovada o avem aici

2 comentarii:

Mihaela Chelaru spunea...

Da,acum nu trebuie sa mai intram in culisele nimanui, pentru ca tot ce se intampla se vede cu ochiul liber. Din pacate, avansarea pe scara ierarhica uneori se face cu cea mai mare indiferenta, criteriile fiind unele deplasate, absurde, abstracte.

greenfield spunea...

@Mihaela, ai mare dreptate. Au fost "pensionati" foarte repede oamenii cu experienta si angajate tot felul de persoane cu nici un fel de pregatire. Eu nu ma impotrivesc formarii la locul de munca, dar la unii nu functioneaza deloc.

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.