duminică, 16 noiembrie 2008

Marea Plantare

MaiMultVerde recrutează voluntari pentru o acțiune de împădurire în apropierea Bucurestiului, pe DN5, zona Pădurea Bartoneasa (sic), care va avea loc săptămâna viitoare, 17-22 noiembrie 2008. Acțiunea 'Marea Plantare' este sprijinită de ING Asigurări de Viață și Cosmote, în parteneriat cu Romsilva și din fondurile strânse la Gala Verde, sponsorizată de Cosmopolis.

Cu mic, cu mare, vom planta puieți, timp de șapte ore lucrătoare pe zi, pentru refacerea zonelor verzi din jurul capitalei. Plecarea din București spre locația de împădurire se va face în fiecare dimineață, din parcarea din fata fostului restaurant Cina, Piața Revolutiei, de la ora 8:00. (ora modificată la cererea voluntarilor). Deplasarea, masa de dimineață și masa de prânz sunt asigurate de MaiMultVerde.

IMPORTANT! Vă puteți înscrie ca voluntari la ‘Marea Plantare’ în mai multe zile ale acțiunii. Toate înscrierile se vor face pe adresa asociatia@maimultverde.ro, unde voluntarii vor specifica ziua/zilele la care vor participa. Nu uitați să verificați corectitudinea datelor completate în profilul de voluntar de pe platforma maimultverde.ro, pentru a putea fi ușor contactați.

Vă mulțumim și vă așteptăm pe toți cu drag la 'Marea Plantare'!

2 comentarii:

Mihaela Chelaru spunea...

Foarte faina si interesanta campania!Sper sa existe cat mai multi voluntari! In Iasi nu am auzit niciodata facandu-se chestii de genul asta, dar cred ca m-as implica, merita!

greenfield spunea...

Sa urmaresti la Bucurenci.ro si pe maimultverde.ro, au fost diferite actiuni si prin Moldova, dar nu-mi amintesc toate detaliile.
Succes!

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.