vineri, 14 noiembrie 2008

Vineri seara-confesiune blogului meu

Ma ascund si eu aici intr-un colt sa scriu ca am avut o zi apasatoare, dupa o saptamana grea. M-am destins spre seara, dar nu mi-a disparut aroma aceea de amar de zi. Acum m-am indulcit cu o bomboana, un mar si-o mandarina, doar-doar mi-o trece.
Sunt un pic debusolata si destul de suparata de tot ce se intampla in jur. Am chiulit de la scoala marti si miercuri seara. Aveam un curs de informatica cu un profesor francez care ne preda in engleza. La cursuri e bine ca mai iesim din standarde. In Moxa mi-a placut mult building-ul din sticla rotunjita, arata ca in filmele straine, nu zici ca esti in Bucuresti.
Am fost luni dimineata in Auchan, acolo sarbatorile de iarna sunt deja in plina desfasurare.
De obicei iubeam momentele acestea cand apareau podoabele prin magazine, acum parca m-am pietrificat de tot si nu e bine. Duminica trecuta am fost la pranz in parc la o intalnire electorala. M-a dezamagit e putin spus, m-a oripilat de-a dreptul.
In concluzie, ce poate fi mai rau?
Sanatosi sa fim, ca restul, toate se rezolva.

2 comentarii:

starsgates spunea...

Aşa e, nici eu nu mai ştiu să mă bucur din suflet de venirea sărbătorilor, furată de problemele cotidiene uit că există colinde care ne încântă sufletul.:)

greenfield spunea...

@Stargates eu sunt omul care de ani de zile ma straduiesc sa mentin spiritul sarbatorilor in suflet si in viata reala, am mostenit de la mama mea acest lucru.
Imi repet un lucru: daca nu ma mai pot bucura de nimic, nu e bine!
Si caut solutii...
Sper sa imi treaca:)
Sa ai un week-end frumos alaturi de cei dragi!

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.