vineri, 12 decembrie 2008

Ciuba, catelul nostru ciobanesc


Aceasta este Ciuba prin luna mai, o aveam in arhiva blogului pe WB, am gasit-o pe tag-ul catei.
Ciuba s-a "indragostit" de noi cand ne-a descoperit pe strada, pe urma am adapostit-o s-o salvam de hingheri si de-atunci e prietena noastra cu patru labute.
Ciuba a cam imbatranit si nu mai aude bine, motiv pentru ceilalti catei sa o necajeasca. Ieri s-au certat, iar Ciuba a reusit sa se taie intr-o tabla ascutita (nu stiu ce a cautat acolo, poate a vrut sa se ascunda de ceilalti). Azi am doftoricit-o conform instructiunilor de la veterinar: cu injectie anti-infectie, cu tuns blana, dezinfectare cu apa oxigenata si pudra cicratizanta. Ma intreb de unde puterea de a doftoroci un caine cu o rana urata?
Nici eu nu stiu, dar cred ca ma va obseda ceva timp. Cine i-a facut injectia? Cine a invatat in armata, nu eu...

2 comentarii:

Unknown spunea...

Sper sa se faca bine:) chiar zilele trecute vazusem un documentar despre un catel salvat de la moarte desi veterinarii nu ii dadusera de trait mai mult de cateva ore...

greenfield spunea...

E mult mai bine. Noi nu l-am gasit pe veterinar in prima zi cand ar fi putut sa o coasa, e un caine greu de transportat, asa ca ne descurcam cum putem. Am prelungit viata mai multor catei, in felul nostru. Ma gandeam ca am putea sa ne lansam in business:)

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.