vineri, 16 ianuarie 2009

Iubesc freziile si amintiri din Abu Dhabi


Mi-am amintit ieri de o intamplare legata de frezii, de arome orientale si de Abu Dhabi. Eram in aeroportul acela imens si nu mai stiu din ce motive fusesem retinuti mai mult ca de obicei la control pasapoarte. Eram un grup mai mare de romani aflati in delegatie. Aveam o geanta de "mana" mare si extrem de grea. Pe vremea aceea nu ne-o cantarea nimeni. In momentul in care ne-a dat drumul sa mergem la avion, timpul ramas era minim, aeroportul imens, cursa pleca de la o poarta departata, trebuia sa fugim. Am simtit ca nu ma mai pot misca de oboseala si greutatea mare a gentii. In acel moment am simtit o mana care mi-a luat geanta din mana si a zis: hai! Era un coleg dragut care venea in urma mea. Si azi cand imi amintesc acel moment sunt convinsa ca numai o mana cereasca m-a ajutat atunci. Am ramas recunoscatoare pe viata.

4 comentarii:

pescarusul argintiu spunea...

Minunat, ajutorul a sosit exact la momentul potrivit! Eu spun ca a fost putin vorba si de mana ingerului pazitor care l-am impins pe colegul tau sa faca gestul :)
Acum visez si incerc sa-mi inchipui cum ar fi un parfum cu aroma de frezii...
Cred ca sublim, invaluitor, pasional!

greenfield spunea...

Da, asa este, adevarat.
Parfum de frezii am mirosit pe undeva dar nu-mi amintesc unde. Eu visez la parfum cu aroma de caprifoi. Au scos cei de la Yves Rocher ceva, dar nu mi-a placut. Magnolia lor era superba, dar nu se mai fabrica...

Paul spunea...

Ce frumoasa poveste:)!

greenfield spunea...

Ti-a placut? Ma bucur:)

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.