vineri, 2 ianuarie 2009

Panseuri feminine

Constatare veche: atunci cand o femeie reuseste sa-si surprinda interlocutorii prin reactii sau raspunsuri inteligente, acestia parca sunt siderati, nu-si revin asa usor. Atunci cand recunosc sincer, admirativ acest lucru, totul se termina frumos, dar atunci cand ii apuca geloziile pe aceasta tema si incep sa arunce cu tot felul de cuvinte dure se strica totul.

6 comentarii:

Mihaela Chelaru spunea...

Mare mare dreptate ai! Mi s-a intamplat de cateva ori si a fost destul de ciudat sa le analizez reactiile in ambele situatii.
O zi faina de tot Verzulici!

greenfield spunea...

Fluturas bleu o zi frumoasa si tie!
Ni se mai intampla si noua:)

Anonim spunea...

Oricat ne considera egale cu ei, tot nu suntem primite ca fiind egalele lor... de cate ori nu ai auzit "femeie la volan" ...

greenfield spunea...

E atata misoginism in societatea in care traim, e mult de luptat cu mentalitatea de turma, caci altfel n-o pot numi. Exista insa si multe exemplare feminine care intaresc regula, din pacate...

Mihaela Chelaru spunea...

Cateodata imi este rusine de rasa noastra feminina, asa cum ai zis-o si tu, cu anumite specimene care intaresc anumite reguli lipsite de bun-simt, dar nu pot decat sa-mi promit ca nu-mi voi pierde principiile niciodata.
Have a great night!

greenfield spunea...

Mihaela, e jenant de multe ori cand esti pusa in situatia sa n-ai replica, dar mergem mai departe, n-avem incotro:)

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.