sâmbătă, 10 ianuarie 2009

Panseuri matinale de duminica geroasa

Cand esti cu gandul aiurea, te conectezi cu alta adresa de mail si nu sti de ce nu vrea. De fapt vroiam sa spun ca de cateva zile e un ger cumplit in Bucuresti, nici nu mai stiu, de o saptamana?
In fiecare zi ingheata tot: geamuri balcon, masini, apa pasarilor de pe geam. Ieri am dezghetat-o, schimbat-o de cateva ori si tot bocna am gasit-o. Da pasari mi-e tare mila, nu mai zic de oamenii fara adapost sau cei care mor de frig prin case pentru ca nu si-au facut focul. Incerc sa ma detasez de toate lucrurile astea, dar nu e asa usor. Mai fac un efort. Sa sper ca azi va fi mai bine.

Offtopic: ma gandeam de dimineata ca poate intr-o zi am sa regret ca n-am trait altfel, mai calm, mai linistit, intr-o vesnica poveste. Am trait tumultos, agitat, pe fuga, pe drumuri, fara timp prea mult sa stau si sa ma analizez. Dar timpul nu se poate da inapoi, numai in filme se face acest lucru.
Imi amintesc cum fugeam intotdeauna de gandul de a sta in pat mai mult decat mi se cuvine. De citit, am citit si am invatat stand in pat, altfel, nu.
Acum ma framanta gandul ca trebuie sa ma apuc iar de invatat si de proiectul la MSI.
Ce plimbare, ce visare? N-am alternativa.

4 comentarii:

Anonim spunea...

O fuga continua, o agitaie, o graba de a ne trai viata iar la urma urmei pentru ce?

greenfield spunea...

Raspunsul e simplu Diana: asa e viata, cu bune si cu rele...

pescarusul argintiu spunea...

Asa este, mult ger ne-a fost dat sa inghitim in ultima vreme, draga Greenfield! :)
Frigul poate ne ajuta sa vedem mai limpede in jurul nostru, sa apreciem mai mult micile daruri si privilegii ale confortului.
Esti un temperament dinamic, in vesnica miscare, ar fi extrem de greu sa-ti impuna cineva turatii reduse ale motoarelor! :)
Sa spunem ca Edith Piaf: "Non, je ne regrette rien" si sa gandim ca acesta e destinul unora, sa puncteze multe trairi si impliniri.
Multa bafta la proiectul de MSI! :)

greenfield spunea...

Mersi mult Pescarusule, proiectul l-am facut, dar avem si examen cu probleme si sunt cam out:D
De regretat, nu regret decat ca timpul trece prea repede...

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.