luni, 12 ianuarie 2009

Sado-Maso Blues Bar

Aseara am fost la teatru, la Teatrul Foarte Mic.
La piesa de saptamana trecuta care nu s-a jucat, deoarece nu se vandusera bilete.
Este vorba despre piesa:
SADO-MASO BLUES BAR

de Maria Manolescu

Regia: Gianina Cărbunariu
Scenografia: Andu Dumitrescu

Mişcarea scenică : Carmen Coţofană
Distribuţia: ADRIAN ANGHEL, VIRGIL AIOANEI, ROLANDO MATSANGOS

Cei trei actori isi joaca bine rolurile. Subiectul este un fel de poveste a mizeriei umane.
Cu mirajul Spaniei si al Germaniei, cu viata dezordonata a unora dintre tinerii din ziua de azi si dintotdeauna, cu relatiile ciudate dintre baieti, dintre baieti si fete, dintre parinti si copii. Limbajul folosit de actori este unul explicit, nimic nu lipseste. Decorul este mai mult obscur si sarac. Recuzita formata din papusi gonflabile si diverse accesorii sado-maso fac deliciul piesei si mai ales faptul ca Sa traverseaza strada printre masini ca sa le aduca in platou, sau scena, sa i le aduca lui Ma, devenit partener de afaceri la Clubul Sado-Maso Blue Bar.
Geamurile prevazute cu draperii si care dau direct in strada sunt un fel de atractie a piesei, deoarece trecatorii se opresc de cealalta parte a "salii" de teatru si se uita curiosi. Baietii chiar se saruta pe scena, nu stiu daca mimeaza numai, piesa este destul de incarcata de tot felul de simboluri si semnificatii. Este o piesa la care te mai gandesti dupa ce ai parasit teatrul.
Piesa nu este recomandata celor care afiseaza false pudori, ipocrizie si vanitate peste masura. Este o piesa pentru oameni normali, cu discernamant. Sala a fost plina de tineri care discutau foarte inflacarat la sfarsit. Piesa le placuse foarte mult, sau avangardismul piesei le placuse, nu stiu exact.

Mai multe detalii despre spectacolele de la Teatrul Foarte Mic, aici: www.teatrulmic.ro

Niciun comentariu:

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.