duminică, 8 februarie 2009

Analiza S.W.O.T

S - sunt puternica, am fost intotdeauna, ma ambalez repede pentru cauze nobile, sunt o luptatoare. Am reusit sa invat, sa iau note mari la examene, am vointa, in concluzie.
Sunt analitica si autodidacta, dar invat si de la cei din jur.
W - slabiciuni: las prea mult de la mine, sunt prea blanda, nu stiu si nu-mi place sa vorbesc urat, ma las uneori luata de val. Mi-a iesit colesterolul mare, deci am trecut pe ceaiuri, legume si grape fruit.
O - oportunitati: in ziua de azi nimic nu trebuie neglijat, am facut de toate in viata, de la export, import, marketing, secretariat, management si executant. Caut nise de piata, oportunitati de afaceri. Am devenit dependenta de calculator.
T - amenintari, temeri: plutesc in jurul nostru din belsug, avem parte de multe in ultimul timp.

Masuri imediate: am iesit la aer, am fost la biserica si in piata, am luat mere, masline, morcov si cafea proaspat rasnita. A fost un soare superb cat am fost pe afara, acum s-a inchis din nou. Oare inseamna ceva?

6 comentarii:

Unknown spunea...

cred ca e buna cate o analiza SWOT pentru noi, din cand in cand. cum ar fi sa le avem pe cate o foaie, SWOT-ul din fiecare luna, sa vedem ce se schimba, cum evoluam etc?

greenfield spunea...

Small Wonders, oricand putem sa ne facem un file, sau sa ne scriem in jurnal; eu am descoperit ce interesanta este arhiva blogului, sunt unele insemnari de care am uitat. Nu trebuie sa fim prea duri cu noi, doar exigenti:)

pescarusul argintiu spunea...

Excelenta idee, promit ca voi incerca si eu! :)
Doar ca in timp, nu cred ca-mi voi reduce prea mult slabiciunile, ele exista in fond pentru a reliefa trasaturile puternice de caracter, nu?
Si apoi caracterul este deja format la aceasta varsta, nu? ;)
Ai grija de colesterol, si tine sub control potentiala inclinatie spre anemie, provocata de invazia stresului si de hrana fara fier!
Nota 10 pentru aceasta analiza!

greenfield spunea...

Adica nu putem fi mai putin toleranti daca asa ne e felul, nu-i asa?
Cu colesterolul trebuie sa lupt prin eliminarea stresului, daca ar fi asa usor...:)
Te astept sa-mi spui cand iti faci analiza, draga Pescarus:D

Pupica spunea...

ha..ce tare! facultatea asta ce influenta are asupra noastra:)) Ase?

pescarusul argintiu spunea...

Asa sa fie, draga Greenfield! :)
Promit sa te invit sa-mi parcurgi analiza, atunci cand voi primi rezultatele de laborator ;)
Cat despre "incapacitatea" de a nu mai fi toleranti, de a nu reusi cu nici un chip sa stirbim din blandete si delicatete, exact, mi-ai prins exact gandul!
Dar de ce ar trebui sa ne dam noi dupa lume si nu invers, unde mai e atunci instinctul de conservare sau ecoul personalitatii? :)
La masurile extrem de inspirate pe care le-ai luat in regim de urgenta, n-ar strica sa mai adaugi si vizionarea unui spectacol de opera, opereta, balet, teatru intr-o companie placuta, alaturi de o evadare in natura, departe de imbacseala Capitalei, ce zici, nu suna bine?

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.