joi, 26 februarie 2009

De 8 Martie


Debutul primaverii ne debusoleaza intotdeauna indiferent de cat de impersonal ne propunem sa abordam frumosul anotimp. Este ceva ce se intampla independent de felul nostru de a fi. Oricat de mult ne-am propune sa nu ne implicam emotional prea tare.
A fost de ajuns sa dau un telefon si m-au coplesit toate amintirile dintr-o cladire unde ani de zile a functionat un fel de institutie prolifica, unde se faceau afaceri de tot felul, unde se crea plusvaloare. Ideea ca anul acesta ar putea fi ultima intalnire de 8 Martie m-a intristat deoarece eu tin la oameni, chiar daca oamenii acestia m-au suparat vreodata.
Si este adevarat ca in ultimii doi ani m-am eschivat sa merg la aceasta intalnire pe care eu am initiat-o cu cativa ani in urma. Si nu am regretat ca nu am mers anul trecut, desi toata lumea m-a intrebat de ce, dar acum chiar trebuie sa iau o decizie destul de delicata: sa merg la poate ultima intalnire, sau sa ma eschivez in continuare?
Am la ce sa meditez pana la sfarsitul saptamanii viitoare.

Si am descoperit un blog cu fotografii interesante de unde am ales niste lalele superbe

4 comentarii:

Unknown spunea...

Cred ca primavara suntem mai sensibili, e ceva ce pluteste in aer.. si mai atenti la cei din jur:) Sunt superbe lalelele, ma gandem cum ar fi un cam intreg plin cu asa ceva:)

greenfield spunea...

Ieri le-am descoperit pe WeBlog, la un blogger nou aparut. Si cum mie imi plac florile...nu m-am putut abtine:)
Da, primavara ne face mai sensibili, desi ne ferim sa o recunoastem.

pescarusul argintiu spunea...

Eu te indemn totusi sa mergi, indiferent cu ce anume te-au mahnit sau te-au dezamagit unii dintre acei oameni, ti-au fost colegi mult timp si poate ca timpul i-a schimbat in bine...
De ce spui ca ar putea fi ultima intalnire, se desfiinteaza institutia, e considerata neproductiva in vremuri de criza?
Sa lasam primavara sa aiba ultimul cuvant! :)

greenfield spunea...

Draga Pescarusule este o firma care a fost cu ani in urma una dintre cele mai mari firme de comert exterior din tara. A rezistat, dar e posibil sa-si inchida activitatea.
In primii ani am mers cu mare entuziasm la intalnire, pe urma a inceput sa mi se para prea trist, acum nu stiu ce sa fac. Ma mai gandesc, uite ma mai sfatuiesc si cu voi, pana la urma sa vad ce zic si ai mei, la sfarsit decid eu:)

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.