sâmbătă, 21 martie 2009

Azi am constatat ca primavara s-a instalat


Multi copaci au inmugurit, corcodusii stau sa infloreasca. Au inflorit forzitia galbena, zarnacadelele galbene, zambilele mov. Iarba a crescut frumos, e plin de toporasi mov si de albastrele. Tulpinile de stanjenei, de crini, de lalele si de narcise au crescut destul de mult. Mirajul naturii e in plina desfasurare.
Am gradinarit si eu putin, am curatat jardinierele din lemn de frunzele uscate, am mai plantat cateva plante cu bulbi, mai sunt multe de facut.

4 comentarii:

Mihaela Chelaru spunea...

Of, vreau si eu sa vad narcise! In Iasi inca e frig, nici nu am vazut copaci care sa stea sa inmugureasca..tare imi sunt dragi narcisele, mirosul lor este splendid!

greenfield spunea...

Draga Mihaela, azi e o dimineata de primavara superba aici. Canta pasarile, desi au fost 0 grade in Bucuresti:P Iar pasarile canta...

pescarusul argintiu spunea...

Elena, eu astept cu nerabdare sa vad prima magnolie inflorita si apoi sa ma delectez cu revarsarile de liliac, absolut splendide :)
Dar pana atunci visez la o simfonie de narcise, ca acestea alese de tine, sa ne magnetizeze simtirile...

greenfield spunea...

Draga Pescarus, pana la magnolii inflorite iti recomand Airwick cu aroma de magnolii. Tocmai l-am instalat pe hol si nu stiam de unde vine o aroma dementiala:)
Pana la magnolii adevarate, asteptam narcisele...:)

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.