marți, 10 martie 2009

Panseuri de marti 10.03.2009

Oamenii cu reactii rapide traiesc mai mult. Stau si ma intreb daca e bine sau nu. Sinceritatea e sanatoasa sau dimpotriva e periculoasa?

Niciodata nu mi-au placut oamenii care nu vorbesc corect romaneste dar au atata incredere in ei incat sunt dispusi sa se lanseze in diplomatie sau sa activeze in strainatate unde trebuie sa vorbeasca in limbi straine. Eu nu pot sa-i inteleg.

Ma enerveaza microbii din atmosfera care-mi intra in ochi, mizeria e cotropitoare si daunatoare. Ce vina am eu ca merg pe strada cand bate vantul?

Pana si cursul valutar trebuie verificat, noroc cu flerul meu care detecteaza greseli, altfel...puneam cursul gresit. L-am inlocuit.

Later edit: ce poate fi mai jenant decat sa intri intr-o banca unde e foarte cald si miroase a transpiratie. De aceea mie imi place o banca unde de ani de zile miroase a Asevi. Mirosul e un fel de brand al bancii pentru mine.

6 comentarii:

pescarusul argintiu spunea...

Elena, uite ce graia simpaticul Murphy cu privire la sinceritate:
"Secretul succesului este sinceritatea. O data ce poti sa te prefaci ai reusit." :)
Si tot el, mai zicea:
"Intr-o tara subdezvoltata, nu bea apa. Intr-o tara dezvoltata, nu respira aerul."
Noi in care din aceste variante ne-am incadra?
Si daca nu-ti place sa intrii intr-un sediu de banca unde plutesc mirosuri neplacute, mai exista inca doua alegeri pe care poti sa le faci: "sa angajezi pe altcineva, sau le interzici copiilor tai sa o faca."
Te imbratisez si-ti urez multa vizibilitate in trafic! ;)

Unknown spunea...

adaug si eu un panseu pe ziua de azi (ca tot ai mentionat de cei care nu vorbesc corect romaneste etc) - nu pot sa inteleg si ma enerveaza oamenii care desi au o groaza de lacune atat de vizibile, se afiseaza cu incultura lor in cel mai vadit mod cu putinta - na ca mi-am zis of-ul si m-am calmat:) Daca pescaruul ti-a urat vizibilitate in trafic, eu iti urez atunci sa iasa mai repede soarele si sa inceteze ploaia asta de-afara:)

greenfield spunea...

Destept Murphy asta:)
Pai noi ne incadram si/si.
Am mers cu metroul si am venit cu masina condusa de altii, asa ca m-am descurcat in trafic:D

greenfield spunea...

@Small Wonders, eu tot nu incetez sa ma mir si sper sa nu raman asa:))
Din pacate soarele n-a iesit, dar tot e bine ca n-a nins:D

starsgates spunea...

Pe mine mă enervează cei care se pricep la toate şi atunci când greşesc nu recunosc.:)

greenfield spunea...

@stargates, eu intotdeauna am considerat ca cel mai bine e sa stai de-o parte cand nu te pricepi, sau sa incerci sa inveti, dar in ziua de azi nu mai exista limite:)
Ai perfecta dreptate, nici mie nu-mi plac.

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.