miercuri, 4 martie 2009

Topul Catavencu-cei mai sexy intelectuali romani

http://www.catavencu.ro/cei_mai_sexy_intelectuali-6298.html
http://www.catavencu.ro/video/cei_mai_sexy_intelectuali_romani-6029.html

topul 50 de intelectuali
Cu ocazia zilelor de 1 şi 8 Martie, miercurea viitoare (pe 4 martie 2009 adică), Academia Caţavencu le va face cadou cititoarelor ahtiate după IQ, un top al celor mai sexy 50 de intelectuali din România, realizat cu ajutorul unui juriu extrem de competent. Suplimentul va beneficia de suportul artistic al deja binecunoscutului nostru caricaturist Bogdan Petri.

Până să aflaţi care sunt campionii stabiliţi de juriu, vă oferim posibilitatea să vă alegeţi şi voi, dragi cititori şi mai ales cititoare, din lista de nominalizări de mai jos, propriul sex-simbol intelectual. Luaţi în calcul şi muşchii, dar nu scăpaţi din vedere greutatea intelectuală şi mai ales puterea de seducţie, care, de cele mai multe ori, n-are nici o legătură cu bicepsul sau cu deltoidul inferior.

Later edit: am aflat ca Dragos Bucurenci este printre primii zece alesi, de restul inca nu stiu.

4 comentarii:

pescarusul argintiu spunea...

Latura fizica a contat intotdeauna mult mai putin, atunci cand a fost sa apreciez si sa pretuiesc cu adevarat un barbat.
Continui sa cred la fel, ca sarmul discret, caracterul si rafinamentul intelectual trebuie sa primeze, restul cred ca e spor de imagine si clabuc de sapun :)
Oricum, inedit si trasnit clasament, mai degraba indemn si pretext pentru relaxare si distractie! ;)

greenfield spunea...

In peisajul destul de tern eu cred ca e binevenit, mai ales ca e un cadou pentru doamne:)

pescarusul argintiu spunea...

Fara doar si poate, initiativa e benefica si va fi apreciata de Doamne, mai ales ca nu le e dat sa vada la orice pas frumuseti masculine, purtand amprente intelectuale ;)
Dar sa nu uitam ca frumusetea are valoare, decat daca e plina de continut (minte, suflet si har), altfel va ramane un templu gol si efemer...

greenfield spunea...

E adevarat ce spui, iar in cazul de fata, personajele chiar au "continut", asa ca doamnele au ales sper exact pe cei care merita:)

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.