luni, 13 aprilie 2009

Ce faceam inainte de Paste altadata?

De obicei ma intorceam din delegatii inainte sa inceapa sarbatorile prin alte parti. Imi luam si eu cateva zile de vacanta. Plecam la parinti la Predeal cu fetita mea. Acolo era inca zapada in curtea din spate. Zapada era transformata intr-un munte de gheata murdara. Ma luptam cu el sa-l fac sa dispara. Dadeam cu sapa, ma luptam dimineata cu multa ambitie, cred mai degraba ca era un fel de a ma elibera de toate gandurile stresante care ma apasau. Ma transformam dintr-o stare in alta. Dar culmea este ca ma simteam bine si intr-un fel si in celalalt, ceea ce pentru altii era un prilej de a ma minimaliza. Dar ani de zile nu m-a interesat parerea celorlalti, caci daca le-as fi dat prea multa importanta nu as fi facut altceva decat sa ma otravesc.
Ani de zile am petrecut Pastele la parinti, la Predeal, pe urma acasa, in Bucuresti.

2 comentarii:

pescarusul argintiu spunea...

Era un izvor de sanatate trupeasca si sufleteasca, unde-ti incarcai bateriile!
Ce-as mai simti si eu nevoia sa ma rafuiesc cateodata cu un perete de zapada murdara, care ar sta supus in fata ostilitatilor mele! :)
Minunata statiune de munte, Predealul, singura cu ionizare negativa de la noi!
Ai mai pastrat casa parinteasca de acolo?

greenfield spunea...

Era frumos, dar au trecut anii, parintii nu mai sunt, iar casa e de vanzare...Din pacate nu mai mergem acolo ca altadata.

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.