luni, 29 iunie 2009

Amintiri despre ziua mea

Dimineata imi aminteam de sarbatorile si de cadourile primite de ziua mea. Cand eram mica m-am sarbatorit mai putin pentru ca cea mai sarbatorita era sora mea mai mare. Dar nu m-a deranjat niciodata acest lucru. De obicei primeam cadou papusi. La nouaspezece ani am primit un urs cu ochii rotunzi. La douazeci de ani am primit cadou un papagal intr-o colivie. Papagalul se numea "douazeci" dar a evadat repede pentru ca eu am plecat la Ostrov, la copilit de vie si el cred ca s-a suparat.
De ziua mea m-am logodit dupa ce am terminat facultatea. A fost o petrecere de pomina cu militia la usa, alertata din proprie initiativa pentru ca vis-a-vis erau blocuri cu chilieni si ei erau de paza tot timpul.
Pe urma m-am serbat la birou cu colegii, acasa cu familia si prietenii, sau la Olimp, la tratative cu multa lume de la fabricile de tricotaje, inclusiv clientii nostri din Norvegia si Suedia.
De obicei primeam cadou parfumuri, margele, cosmetice si mai ales flori.
Acum cativa ani am organizat o petrecere retro cu amicii din facultate. Am facut-o la curte, s-a dansat toata noaptea afara si a fost foarte frumos.
Acum am serbat in familie iar cadoul miroase bine.

Niciun comentariu:

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.