sâmbătă, 11 iulie 2009

Mondene de Romania

Citind presa si bloguri de dimineata, mi-am amintit ca la noi toate starletele au un cuvant de spus. Ele sunt invitate sa-si dea cu parerea despre: moda, barbati, despre VIP-uri, despre cine cu cine, despre de ce si mai ales cum. Ele-si arboreaza acel zambet tamp si emit judecatile valoroase pe care televiziunile ni le arata pentru rating.
Se punea chiar problema cate dintre femeile cunoscute au fost cu Dan Chisu, un subiect foarte incitant, sau de cand saliveaza Ana Lesko la Elan si cat de bine a fost acesta tinut in lesa de Raduleasca, alte subiecte foarte la moda.
Cu cateva seri in urma am vazut ceva si mai interesant: o fatuca de la tara, manierata in ultimul hal, polisata la un liceu particular scump in ultima clasa, ajunsa in modelling, care castiga niste mii de euro pe luna, depinde pentru cine lucreaza/pozeaza/defileaza pe podium, etc. Visul ei: sa faca doua facultati (deocamdata n-a inceput niciuna), sa intre in politica (are antecedente in familie) si pe urma sa faca numai bine pentru zona defavorizata din care provine (parca ar mai crede-o cineva).

Ma uitam la ea cu cata de convingere cita din memorie texte invatate pe de rost. Clar, rar si raspicat. Asa se citeaza la noi pe la radio sau tv: clar, rar si raspicat.

2 comentarii:

Mihaela Chelaru spunea...

Mi-a placut replica din final cu textele memorate, dar este adevarat, asa e pe la noi. Superficialul are prioritate.

greenfield spunea...

Mihaela draga, la noi lumea recita de pe prompter texte gata fabricate. Daca le pune cineva o intrebare offtopic i-a terminat.
Au ajuns niste fete care jucau rolul de proaste sa-si dea acum cu parerea. E de-a drepul ridicol!

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.