vineri, 28 august 2009

Atitudine

Intotdeauna m-am ferit de decizii pripite si de cele mai multe ori am avut dreptate. Uneori am mai gresit. In general nu sunt de acord cu extremismul, cu nationalismul dus la extrem. Nu ma deranjeaza sa cumpar de la tigani, sa vorbesc cu ei atata timp cat se comporta civilizat si nu cersesc. Ma deranjeaza atunci cand noi romanii suntem considerati tigani deoarece nu-i adevarat in primul rand si pentru ca acest mod de abordare este de fapt o provocare menita sa creeze confuzii.
Iar confuziile se creeaza tot timpul deoarece cred ca exista oameni si organizatii care au drept scop sa creeze confuzii, ambiguitati. Ei asta fac "for living".
Si trebuie sa amintesc: nu exista padure fara uscaturi. Exista oameni si oameni. In orice comunitate, in orice tara exista oameni si oameni. Nu putem extrapola atunci cand vorbim despre oameni, caci oamenii nu sunt la fel: ei difera prin educatie, cultura, prin comportament. Ce s-a intamplat la concertul Madonnei inca este un mister pentru mine.
Mesajul ei a fost prost primit, interpretat gresit, iar atitudinea publicului a fost intoarsa impotriva lui de catre out-sideri. Si de aici toate concluziile care s-au tras pe marginea acestui subiect.

Niciun comentariu:

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.