vineri, 25 septembrie 2009

Intre socializare si flirt

De cateva zile ma urmareste o intrebare: unde este granita intre socializare si flirt?
Cum ne dam seama daca am depasit-o?
Mi-am amintit pornind de la un telefon primit de pe un numar privat la care am raspuns intamplator ca sunt oameni care doresc sa flirteze.
Cu ceva timp in urma am schimbat carti de vizita cu un domn avocat. Acesta la un moment dat a inceput sa ma sune insistent in ideea sa ne intalnim si sa ne cunoastem mai bine. Am cunoscut foarte multi oameni, am schimbat sute, poate mii de carti de vizita, dar asta nu inseamna ca am depasit o anumita limita a socializarii.
Ce parere aveti? Unde este granita de care vorbeam mai sus?

2 comentarii:

Adriana spunea...

Imi plac temele deschise de tine. Multa vreme m-am gandit, ca urmare a unor discutii, unde este granita intre socializare si flirt. Depinde atat de mult de oamenii implicati, incat nu poti face reguli. Socializarea este primul pas catre o prietenie, o colaborare sau o poveste de iubire. Pasii urmatori depind de ceea ce gandesc cei doi oameni. Domnul avocat gandea ca este de ajuns sa ceara si sa incerce si conta mai mult pentru el tentatia unui flirt decat o colaborare profesionala, o amicitie si eventual dupa flirt. Era graba, era lipsa de respect pentru femeie, in general, era aroganta sau toate la un loc.

greenfield spunea...

Asa este, s-a grabit si a pierdut tot, inclusiv firescul drept la "buna ziua"!
Granita este intr-adevar greu de stabilit, depinde de fiecare, de asteptarile si de sperantele fiecaruia.

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.