joi, 24 septembrie 2009

Ochii si dependenta de PC

Cred ca mi-am solicitat prea mult ochii in ultimul timp. Nu si norocul, sper. Ieri am mers la Optica sa-mi fac niste ochelari de rezerva, ca cine stie...Pe cei pe care-i port de obicei i-am facut anul trecut: speciali pentru calculator, cu toate dotarile, lentile protectoare, etc. Domnisoara care mi-a controlat dioptriile a constatat ca mi-au crescut dioptriile cam mult, mai ales la ochiul drept. Adevarul este ca am stat foarte mult cu ochii in ecran, pana la epuizare. Si de ce ti-e teama, de-aia nu scapi.
Maine am sa-mi iau noii ochelari si sa vad cum ma acomodez cu ei. Am hotarat sa nu-mi schimb deocamdata lentilele si la cei de acum, sa mai astept cateva zile. Ochii sunt un dar de pret pe care trebuie sa-l ocrotim. Si luand in considerare faptul ca nu port ochelari de foarte mult timp, iar dioptriile dinainte erau foarte rezonabile, am hotarat sa folosesc ecranul cu masura. Sa vedem cat ma va tine.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Pt mine ochelarii sunt o povara... uneori am complexe din cauza lor, dar daca nu se poate fara ei...

greenfield spunea...

Draga Diana, am cochetat cu o miopie prin liceu, pe urma s-a corectat de la sine. Ochelari de citit, scris,
mi-am pus cu ceva ani in urma, dar acum cred ca am exagerat.
Nu trebuie sa ai complexe daca sunt indispensabili. Ideea este sa ne mai crutam ochii...uite, aseara m-am culcat pe la 10,00!:)

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.