vineri, 16 octombrie 2009

Formula matematica pentru descoperirea sufletului pereche

images[6]Un specialist in matematica din Australia sustine ca descoperirea partenerului perfect este rezultatul unui calcul matematic complex, persoanele singure avand sanse mai mari sa isi gaseasca marea dragoste dupa ce au avut relatii cu minimum 12 potentiali parteneri. Profesorul Clio Cresswell, de la Universitatea din Sydney (Australia), a ajuns la concluzia, in urma unei analize matematice complexe, ca 75% dintre persoanele care cauta marea dragoste au sanse reale sa isi gaseasca un partener potrivit si sa ramana alaturi de acesta.

“Suntem atat de obisnuiti sa spunem «el este acela», dar avem o sansa de izbanda atat de mica, cu o rata a divorturilor atat de mare in multe locuri. Dar, chiar si asa, intr-o lume in care ne intalnim cu atat de multi oameni, 12 este o cifra valida”, spune Cresswell.

Potrivit teoriei acestuia, persoanele singure ar trebui sa aiba cel putin 12 relatii romantice, care nu trebuie sa includa neaparat contactul fizic, pentru a-si imbunatati considerabil sansele de a gasi partenerul perfect.

“Nu este vorba despre bine sau rau, ci este vorba despre tipare. Doamna sau Domnul Perfect nu intra pur si simplu in vietile noastre. Trebuie sa lucram la asta”, mai precizeaza doctorul.

Cresswell, care este si autoarea unei carti intitulate “Matematica si Sexul”, spune ca teoria sa isi propune sa faca mai rational procesul de indragostire.

“Daca ne-am cumpara o masina, am face mult mai multe cercetari decat facem cand vine vorba de a ne indragosti. Poate dupa a doua intalnire esti convins ca ti-ai gasit marea dragoste”, mai spune matematiciana. (Mediafax)

Niciun comentariu:

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.