vineri, 10 decembrie 2010

De 11 Decembrie

Obisnuiam sa impodobim casa cu crengi de brad, cu globulete si ghirlande din beteala aurie, argintie, verde, sau albastra, pentru ziua ta. Faceam petreceri cu prieteni.
Atunci cand m-am intors din Orient chiar de ziua ta, eram foarte fericita. Aflasem ca voi avea un copil. Copilul miscase cand eram in Abu-Dhabi, pana atunci nici nu aveam idee ce minune am in mine. De fapt cred ca a fost un adevarat miracol care trebuia sa mi se-ntample. Il asteptam de ceva timp, dar imi pierdusem orice speranta...
De ce s-a intamplat minunea cand ma aflam in lumea araba n-am sa aflu poate niciodata, dar asa a fost sa fie.
Stiu ca sunt un rac cu carapacea tare. De obicei tin totul ascuns de ochii lumii sub carapacea groasa. Dar de ieri am hotarat sa schimb ceva din felul meu de a fi. Am inceput prin a-ti marturisi ce simt de ziua ta pe blog si pe FaceBook, unde ne-am delectat aseara cu muzica ce-ti place si ne place de cand ne stim. Ne-am amintit despre petrecerile noastre de cand ne-am cunoscut sau dinainte de a ne cunoaste. Am plans putin atunci cand ti-am citit Birthday Card-ul pe care ti l-am compus. Ti-a placut foarte mult. Cu o zi inainte mi-ai spus ca sunt o "dura dragalasha", iar azi-dimineata mi-ai spus ca sunt o dulce. Dar ce credeai despre mine? Asa am fost dintotdeauna, chiar daca am tinut totul ascuns sub carapace.
As vrea sa scriu o carte despre amintirile si experientele mele de viata. Dar scriu pe mai multe tastaturi si-atunci prefer sa scriu pe bloguri. Poate de aici am sa le-adun si-am sa le public. Daca nu voi reusi sa fac acest lucru, poate-l vor face copiii la un moment dat. Am avut un an aiurea si de aceea am hotarat sa aman niste decizii pe care trebuia sa le iau pentru mine. Tot sper intro minune!
La Multi Ani de ziua ta!

Niciun comentariu:

Despre mine

Fotografia mea
Sunt un om obisnuit, dar cu pretentii.